Belediyelerde kırmızı alarm verildi! 7 belediye başkanı corona virüse yakalandı

Corona virüs salgını kapsamında vaka sayıları sert bir şekilde yükseldi. Vaka sayıları yükselirken belediyelerden de peş peşe haberler geliyor. Gelen haberlere göre 7 belediye başkanı corona virüse yakalandı.

Gündem Yayın: 01 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 01.12.2020 18:48:22
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye genelinde corona virüs salgını son hızla yayılmaya devam ediyor. Son olarak 7 belediye başkanı koronavirüs salgınına yakalandığını açıkladı.

7 BELEDİYE BAŞKANI CORONA VİRÜS SALGININA YAKALANDI!

Corona virüs salgınına yakalanan belediye başkanları arasında Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Edirne'nin Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'in yanı sıra Konya'da Kulu ilçesinin Belediye Başkanı Murat Ünver, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Adana İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ve son olarak Bartın’ın Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun olduğu bildirildi.

Belediye başkanları corona virüs salgınına yakalandıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Sosyal medya hesaplarından corona virüse yakalandığını duyuran belediye başkanları şöyle:

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın corona virüse yakalandığı belirtildi. Canpolat bu konu hakkında bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Değerli hemşehrilerim, tedbir amaçlı yaptırdığım Kovid-19 testim pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumum iyi olup, bu süreçte karantinada olacağım. Dualarınızı bekler, saygılar sunarım"

ENEZ BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN GÜVENÇ 

Edirne'nin Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'ten de bir açıklama geldi. Güvenç açıklama yaparak corona virüse yakalandığını şu sözlerle duyurdu:

"İlk başta ailemde rastlanan ve benim de kendimi izole ettiğim süreçte ilk yaptırdığım Kovid-19 testim negatifti. Fakat dün yaptırmış olduğum Kovid-19 testim pozitif çıktı. Genel olarak iyiyim. Değerli hemşehrilerim, maske, mesafe kuralına uymamız önem arz etmektedir. Hepimizin sağlığı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. En kısa sürede görüşmek üzere. Sağlıklı günler dilerim"

KULU BELEDİYE BAŞKANI MURAT ÜNVER

Konya'da Kulu ilçesinin Belediye Başkanı Murat Ünver de corona virüse yakalandı. Ünver, eşi ve kızı ile birlikte evde karantinada olduklarını belirten bir paylaşım yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli hemşehrilerim, sevgili dostlarım COVİD-19 testimizin pozitif çıkması dolayısıyla eşim kızım ve ben evimizde karantinadayız. Bizlerle yakın zamanda teması olan herkes lütfen test yaptırsın ve kendine dikkat etsin. Bu hastalık aşı çıkıncaya kadar hepimizi tehdit edecektir ve kendi kendine yok olmayacaktır. Onun için lütfen maske mesafe ve hijyen kurallarına uyalım uymayanları ikaz edelim. Allah herkese sağlık sıhhat versin."

 

ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANI FARUK DEMİR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Faruk Demir açıklamalarında corona virüs testinin pozitif çıktığını belirtti ve şöyle devam etti:

"Sevgili hemşerilerim Maalesef Belediyemizde vaka sayısı çok. Bu nedenle esnek çalışmaya geçtik. Bu sıkıntılı süreci lütfen evimizde geçirelim. Geçmiş olsun dileklerinizi aldım kabul edin."

İMAMOĞLU BELEDİYE BAŞKANI KASIM KARAKÖSE

İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yaptırdığı corona virüs testinin pozitif çıktığını belirtti. Karaköse yaptığı açıklamalarında "Tedavi sürecimize hemen başlatılmıştır. Çok şükür genel sağlık durumumuz iyi. Karantina sürecimizi ve çalışmalarımızı evimizde geçireceğiz.  Dua ve sağlık temennilerini üzerimde htiğim saygıdeğer İmamoğlulu vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymasını bir kez daha hatırlatıyorum. Sizleri çok seviyorum" ifadelerine yer verdi.

BARTIN ULUS BELEDİYE BAŞKANI HASAN HÜSEYİN UZUN 

Bartın’ın Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun da sosyal medyadan açıklama yaparak corona virüse yakalandığını ifade etti. Uzun açıklamalarında yaptırdığı testin pozitif çıktığını belirterek "Hamdolsun, şu an iyi durumdayım ve tedavim doktorlarımızın tavsiyesi doğrultusunda evde devam etmektedir. Herkesten hayır dualarını eksik etmemesini istirham ediyorum. Yoğun tempo içinde irtibatlı olduğum dostlarımızın dikkatli olmalarını hususen rica ediyorum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin" dedi.

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HAMZA ŞAYİR

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de sosyal medyadan corona virüse yakalandığını belirtti. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Şayir herkese sağlıklı günler diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732