Belediye ve TMMOB’dan işbirliği

Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Edirne Şubesi ile kent genelindeki asansörlerin bakımı, denetimi ve kontrolü için düzenlenen protokolde konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Lüleburgaz Belediyesi adına, bir meslek örgütüyle bu protokolü imzalamaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.

Yayın: 06 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.01.2021 16:00:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Lüleburgaz Belediyesi, ilçe genelindeki asansörlerin periyodik kontrollerinin gerçekleştirilmesi için TMMOB Edirne Şubesi ile protokol imzaladı. TMMOB Edirne Şube üyelerinin katıldığı protokolde konuşan Başkan Gerenli, bir meslek örgütüyle önemli bir hayati konulardan biri olan asansör bakımıyla ilgili protokol imzalamaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

 

İmzalar atıldı

 

Protokolü Lüleburgaz Belediyesi adına Başkan Gerenli ve TMMOB adına da şube yönetim kurulu sekreteri Nilay Esin Suner imzaladı. İmzalanan protokol sonucunda 2018 yılında Resmi Gazete’de yayınlanan “asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereğince adımlar atılacak. Bu kapsamda Lüleburgaz sınırları içerisinde bulunan yapılardaki asansörlerin protokol süresince periyodik kontrolleri gerçekleştirilecek.  Öte yandan 24 Şubat’ta başlayacak olan protokol 4 yıl sürecek.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732