BELEDİYE MECLİSİNDE ÖZEL GENÇLİK OTURUMU

Ümraniye Belediyesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle belediye meclis koltukları gençlere devredildi. Koltuğa geçen Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Başkan İsmet Yıldırım ile sohbet ederek taleplerini iletti.

Yayın: 20 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 20.05.2022 19:17:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Ümraniye’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Bu etkinlikler kapsamında gençler Ümraniye Belediye Meclisi’nde düzenlenen özel oturuma katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan program daha sonra Başkan İsmet Yıldırım ve gençlerin kürsü konuşmalarıyla devam etti. Oturumda söz alan söz alan Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri 19 Mayıs’ın önemine ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı. Meclis toplantısında talepleri dinleyen Başkan Yıldırım, gençlerle sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi. "Gençlik meclislerini önemsiyoruz" Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ümraniye Gençlik Meclisi’mizle beraberiz. Arkadaşlarımızla birlikte meclis toplantımızı yapmış olduk. Genç arkadaşlarımızı dinleyerek fikirlerini aldık. Önemli fikirler vardı. Taleplerini de değerlendireceğiz. Artık darısı İstanbul'daki bütün gençlik meclislerinin başına diyorum. Gençlere değer vermezsek, onların fikirlerini almazsak bu hayatı ıskalamış oluruz. Bizim tecrübelerimiz onların da yeni fikirleriyle daha değerli sonuçlar ortaya çıkaracak. Biz, gençlik meclislerini önemsiyoruz. Gençlerin çalışma azmi, bilgi birikimi birçoğumuzdan daha iyi. Bu meclislerden güzel şeyler çıkar diye düşünüyorum" dedi. "Daha fazla çalışmaya gayret ediyoruz" Etkinliğe katılan gençlerden Gürcü Naz Baş, "Meclis toplantısına katılmak benim için heyecan vericiydi. İlk defa böyle bir topluluk önünde konuşuyorum. Başkanımızın taleplerimizi dinleyerek yerine getirmeye çalıştığını gördükçe, gençler olarak daha fazla çalışmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732