Beklenen haber geldi! Fenerbahçe'de yolları gözlenen 3 futbolcu sakatlıktan döndü

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Nazım Sangare ve Serdar Aziz takımla çalışmalara başladı. Kim ve Szalai'yle birlikte savunmanın en önemli ismi olan Tisserand ise saha çalışmalarına başladı.

Yayın: 01 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 01.10.2021 21:45:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Avrupa Ligi'nde Olympiakos'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, 3 Ekim Pazar günü oynayacağı Kasımpaşa maçnın hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertlilerde uzun süredir takımdan ayrı olan 3 futbolcu anrenman çalışmalarına başladı.

NAZIM VE SERDAR TAKIMLA ÇALIŞTI

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda, UEFA Avrupa Ligi'nde dün Olympiakos ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan futbolcular salonda yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise 2 gruba ayrılarak, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Hücum organizasyonlarının ardından dar alanda oynanan çift kale maçla antrenman tamamlandı. Nazım Sangare ve Serdar Aziz takımla çalışırken, Marcel Tisserand ise saha çalışmalarına başladı. Fenerbahçe, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla tamamlayacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732