Bebeğini kaybeden Şeyma Subaşı nişan yüzüğünü attı

Yüzük ayrıntısı dikkat çekti!

Yayın: 25 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 25.06.2021 14:02:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Stres bebeğimin kaybına neden oldu" diyen Şeyma Subaşı hakkında ikinci bir üzücü haber ortaya atıldı. Nişan yüzüğünü çıkaran Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığı konuşuluyor.

 

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile düğünlerinin ertelendiğini duyurmuş, kısa bir süre sonra da üzücü haberi vererek bebeğini kaybettiğini söylemişti.

"TARTIŞTILAR VE YÜZÜĞÜ ATTI" İDDİASI

Olaylar sonrası ilk kez İbiza'daki plajda görüntülenen Subaşı'nın nişan yüzüğünü takmadığı görüldü. İddialara göre Şeyma ve Meedo büyük bir kavga etti ve Subaşı bu tartışma üzerine yüzüğü attı.

 

Ayrılık çanları çalıyor! Bebeğini kaybeden Şeyma Subaşı nişan yüzüğünü attı

İbiza'da görüntülenen Şeyma Subaşı'nın parmağında yüzük yoktu

"EVLENMEK İÇİN ACELE ETMEMİZİN NEDENİ BUYDU"

Subaşı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik" sözlerine yer vermişti.

Ayrılık çanları çalıyor! Bebeğini kaybeden Şeyma Subaşı nişan yüzüğünü attı

"STRES BEBEĞİMİN KAYBINA NEDEN OLDU"

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra üzücü haberi veren Subaşı, "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünü ertelediğimi yazmıştım. Maalesef bu stresin bebeğimin kaybına da neden olduğunu duyurmak zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkürler. Duyguların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacım var" demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732