BB Erzurumspor, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvurdu

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın sosyal medyadan 'Küme düşme kaldırıldı' paylaşımını yapmasının ardından ilk resmi adım geldi. BB Erzurumspor, küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvuruda bulunduklarını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "17 Mayıs günü TFF'ye başvurumuzu yapmıştık ve bu konuda da girişimlerimizi sürdürüyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 01:12:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Süper Lig'de ancak bir sezon oynayabilen ve bu sezon itibarıyla alt lige düşen BB Erzurumspor, küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye resmi başvuruda bulundu.

"GİRİŞİMLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Erzurumspor'dan yapılan açıklamada "Bu sezon da küme düşmenin kaldırılması için; Süper Lig'de tek bir maç bile izlemeden bu heyecandan mahrum kalan büyük Erzurumspor taraftarımız adına 17 Mayıs günü TFF'ye başvurumuzu yapmıştık ve bu konuda da girişimlerimizi sürdürüyoruz." ifadeleri kullanıldı. Erzurumspor, Yukatel DenizlisporMKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile birlikte bu sezon lige veda etmişti.

BB Erzurumspor, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvurdu

BB Erzurumspor, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvurdu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732