BAŞKANLA 5 ÇAYI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Her hafta Ümraniye'nin farklı bir mahallesinde yapılan "Başkanla 5 Çayı" buluşmalarına kış mevsimine girilmesi nedeniyle ara verilmişti. Havaların ısınmasıyla birlikte "Başkanla 5 Çayı" programları Elmalıkent Mahallesi’ndeki buluşmayla başladı.

Yayın: 18 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2022 14:42:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Geçtiğimiz yıl başlatılan ve Ümraniyelilerden büyük ilgi gören "Başkanla 5 Çayı" programlarına havaların soğuması nedeniyle bir süre ara verilmişti. Havaların ısınmasıyla birlikte programlar yeniden başladı. 6 ayın ardından ilk buluşma Elmalıkent Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı’nda gerçekleşti. Başkan İsmet Yıldırım vatandaşların; imar, park yapımı, çöp toplama, sokak hayvanları, okul ve istihdam gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi. Belediye yöneticileri de Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı. Ümraniye ve Elmalıkent Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan İsmet Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli komşularım, bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bir müddet ara verdiğimiz programlarımıza yeniden başladık. Bu buluşmalar vesilesiyle tüm komşularımızla bir araya gelerek, çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz” dedi. Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732