Başkan Yiğider, Avcılar’daki evsiz hemşerisine sahip çıktı

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, İstanbul Avcılar’da evsiz olan hemşerisi Köksal Kasapoğlu’na sahip çıktı.

Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 21:51:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 Avcılar Cihangir’de kaldığı kulübede, çevreden geçen bir vatandaşın dikkati üzerine görüntülenen ve Erzurumlu olduğunu belirten Köksal Kasapoğlu, yetkililerden yardım beklediğini söylemişti. 
İstanbul’da yayın yapan Erzurum Gazetelerinin haberini ve sosyal medyada paylaştıkları videoyu gören Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider hemen harakete geçti. Makam şoförü ve basın danışmanını İstanbul’a göndererek Tortumlu olduğu belirlene Kasapoğlu’nu İstanbul’dan aldırarak Tortuma götürdü ve kendisine  iş sözü verdi.
Gazeteci Tahsin Kara ve Erdal Codur’un girişimiyle harakete geçen Eyüp Erzurumlular Dernek Başkanları Cahit Özaslan ve avcılar Erzurumlular Dernek Başkanı İhsan Yavuz Kasapoğlu’nun anlık ihtiyaçlarını giderdi.
Kendisini Tortum’a davet eden iş sözü de veren Başkan Yiğider’e ve ilgilenen dernek başkanlarına teşekkür eden Kasaoğlu, kendisini almaya gelenlerle birlikte memleketine döndü.
15 yıldır kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Köksal Kasapoğlu hem sıcak bir yuvaya kavuştu hemde 15 yıllık hasret sana erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732