BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN TARIM VE ORMAN BAKANI PAKDEMİRLİ’YE ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Ziyarette; Sukesen Deresi'nin ıslahı ve Mogan Göl’ü çevresine yapılacak ağaçlandırma projesi başta olmak üzere pek çok konu görüşüldü.

Yayın: 07 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.01.2021 13:44:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile makamında bir araya gelerek, Sukesen Deresi'nin ıslahı ve göl çevresine yapılacak ağaçlandırma çalışması hakkında görüşen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Göl’ü çevresinin daha yeşil, doğa ile iç içe güzel bir görünüme kavuşması için yapılacak çalışmaların detaylarını paylaştı. Diğer projeler hakkında da Bakan Pakdemirli’nin görüşlerini alan Başkan Ramazan Şimşek “Projelerimize ve yapılacak yatırımlara verdiği değer ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Sukesen Deremizin Gölbaşımızın güzelliğine güzellik katacak şekilde bir hal alması ve diğer projelerimiz hakkında bakanımızın görüşlerini aldık. Deresinin ıslahı 2021 ek yatırım programına Bakanımız Bekir Pakdemirli’nin talimatı ile alındı. Proje kapsamında; göl civarında 200 dönümlük bir alanın ağaçlandırılması da yapılacak. Böylece göl civarı yeşil ve mavinin tonları ile Ankaralı vatandaşlarımızı kucaklayacak. Derelerin ıslahıyla birlikte Mogan ve Eymir göllerimiz daha da temiz olacak” diye konuştu.

Spor ve dinlenme alanları hemşerilerimizin hizmetine sunulacak

Derenin ıslahını takiben Gölbaşı Belediyesi olarak yapılacak olan diğer çalışmaları da aktaran Başkan Ramazan Şimşek “Çevre düzenlemesi sonrası spor ve dinlenme alanları da Belediyemiz tarafından yapılarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Bu sayede Gölbaşılı kardeşlerimize yeni sosyal alanlar kazandırmış olacağız” dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732