Başkan Gökhan Yüksel'den Ramazan Bayramı Mesajı

Kıymetli komşularım, Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusunu yoğun olarak yaşadığımız Ramazan ayına veda ederken Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 15:33:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Dünyayı ve ülkemizi saran pandemi ile mücadele sürecinde ekmeğimizi bölüşmenin manevi değerini ve paylaşılan her bir lokmanın taşıdığı anlamı derinden hissediyoruz. Bu süreçte büyük fedakârlıklarda bulunarak güçlü bir dayanışma örneği sergiledik ve birlikte neler başarabileceğimizi bir kere daha idrak ettik. Bu inanç ve duygularla Ramazan Bayramımızı karşılıyoruz.

Bayramda büyüklerimiz başta olmak üzere, ailemizi, dostlarımızı ve komşularımızı elbette unutmamalı, paylaşımımızı arttırmalıyız. Ancak içinde bulunduğumuz pandemi ve tam kapanma süreci sebebiyle, bayram görüşmelerimizi telefon veya online iletişim araçlarından istifade ederek uzaktan yapmamız, kendimizin ve çevremizin sağlığını korumak adına büyük önem arz ediyor.

Önümüzdeki bayramlarda sevdiklerimizle daha çok bir araya gelmek dileğiyle; komşularımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm dünyaya öncelikle sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.

 

Kartal Belediye Başkanı

GÖKHAN YÜKSEL

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732