Başkan Gökhan Yüksel, "Büyük Bir Hizmet Seferberliği İçindeyiz"

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçede devam eden asfalt çalışmaları ile kısa süre içerisinde açılması hedeflenen aşevi ve gıda bankası çalışmalarını inceledi.

Yayın: 14 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.03.2021 15:50:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşması için Kartal’ın 20 mahallesinde başlatılan asfalt seferberliği tüm hızı ile devam ederken Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de çalışmaların bir kısmını oluşturan Kordonboyu Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu. Gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Gökhan Yüksel’e incelemeler sırasında başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.

Kordonboyu Mahallesi'nde şimdiye kadar 1.077 metre asfalt serildiğini söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, çalışmalar tamamlandığında söz konusu mahallede 1.791 ton asfalt serimi yapılmış olacağını ve program dâhilindeki diğer mahallelerde de çalışmalara devam edileceğini ifade etti.

Başkan Yüksel, buradaki incelemelerin ardından Kartal’da bir ilk olarak hayata geçirilerek her gün binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın sıcak yemek ve kuru gıda ihtiyacına cevap verecek olan Aşevi ve Gıda Bankası şantiyesini ziyaret etti, çalışmalar ile ilgili detaylı bilgi aldı. Öte yandan büyük bir hızla süren çalışmalar sayesinde, binanın formunun ortaya çıkmaya başladığı gözlemlendi.

İncelemelerin ardından Başkan Yüksel, çevredeki esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet gerçekleştirerek gelen talep ve öneriler ile alakalı notlar aldırdı. Kartal'ın tüm mahallelerinin ihtiyaçlarını iyi bildiklerini, buna göre plan ve projeler hazırladıklarını belirten Başkan Yüksel, "Söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Devam eden projeleri bir an önce tamamlamak ve komşularımızın kullanımına açmak için büyük bir hizmet seferberliği içindeyiz." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732