BAŞKAN BOZKURT’TAN ESNAF ZİYARETİ

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Saadetdere Mahallesi'nde cuma namazı sonrası mahalle esnafını ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

Yayın: 28 Ağustos 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 28.08.2021 16:26:28
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Saadetdere Mahallesi'nde Saadetdere Camii'de cuma namazı sonrası cami cemaati ile sohbet eden Başkan Bozkurt, Abdi İpekçi Caddesi ile Fevzi Çakmak Caddesi esnafını tek tek ziyaret etti. Esnafa ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulunan Başkan Bozkurt'a CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve Başkan Yardımcıları Selçuk Günerhan, Ali Susuz ve Hayrettin Babahan da eşlik etti. Talepleri not alan ve ilgili müdürlere ilgilenmeleri hususunda talimatlarda bulunan Başkan Bozkurt, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732