Başkan Böcek danışmanları ile toplantı yaptı Projelerin hızla tamamlanması talimatını verdi

İyileşerek görevine başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, danışmanları ile toplantı yaptı. Toplantıda yapımı süren ve yapımına başlanacak projeler masaya yatırıldı. Projelerin hızla devam etmesi ve tamamlanması talimatını veren Başkan Böcek, “Antalya’ya ve Antalyalılara azim ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğiz” sözünü yineledi.

Yayın: 10 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.12.2020 15:34:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Akdeniz Üniversitesi’ndeki tedavisinin tamamlanmasının ardından 8 Aralık Salı günü makamına oturan Başkan Muhittin Böcek, mesaisini sürdürüyor. “Halkımın emrindeyim” diyerek çalışmalarına devam eden Başkan Böcek, Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Başkan Danışmanları Nurettin Mert Batu, Osman Ayık, Mehmet Balık ve Alper Gökçay ile bir araya geldi. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden ve yeni projeleri değerlendirildi. 

PROJELER MASAYA YATIRILDI

“Hizmet yolumuza aynı hızla devam ediyoruz” diyen Başkan Muhittin Böcek, Antalyalılara söz verdiği projelerin bir an önce tamamlanması için talimat verdi. Devam eden projelerin son durumunun ele alındığı toplantıda, önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek ve yapımına başlanacak proje ve çalışmalar da değerlendirildi. Başkan Böcek Antalya ve Antalyalılara hizmet için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Hedeflediğimiz planlı, kurallı, kimlikli Antalya’yı inşa etmek için, halkımızın desteğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732