Başkan Arısoy, Giresunluların Yanında

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Giresun'da yaşanan sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları dinleyip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 13.09.2020 19:16:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından zarara uğrayan bölgeyi ziyaret etti.

Başkan Arısoy, Giresunluların Yanında

Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Meclis üyeleri ve STK temsilcileri ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Giresun’un Dereli ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Arısoy, afetten zarar gören esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Arısoy, Giresunluların Yanında

Başkan Arısoy, beraberindeki heyetle birlikte Dereli ilçesinin ardından Giresun’da felaketten etkilenen diğer ilçeleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN ARISOY; GİRESUNLU HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Başkan Arısoy’a ziyaretleri esnasında Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener de eşlik ederek bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Sel felaketinin yaşandığı bölgelerde yaraların çabucak sarılması için ciddi bir çalışma yürütüldüğünü gözlemlediğini belirten Başkan Arısoy, “Öncelikle afetten hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Yaralı hemşehrilerime de acil şifalar diliyorum. Devletimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız burada seferber olmuş durumda. Yaraların en kısa sürede sarılması için canla başla çalışıyorlar. Giresun’da hayatın en kısa zamanda normale dönmesi için ne gerekiyorsa yapılıyor.

Biz de bugün hem hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de her daim yanlarında olduğumuzu bizzat söylemek için ziyaretlerimizi yaptık.” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732