Başkan Alinur Aktaş Azeri Gazilere Moral Ziyareti Gerçekleştirdi

Romatem Bursa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi tek millet iki devlet anlayışının en güzel güzel örneklerinden birine sahne oldu. Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş ve Uludağ Üniversitesi Azerbeycan Kültür ve Sanat Topluluğu Ermenistan işgali sırasında Karabağ'da verdiği mücadelede yaralanan İrşan Hanaliyev ve Röyal Kerimov’a moral ziyaretinde bulunurken türk milletine ait önemli bir kültürel değer olan Nevruz bayramı da Azeri geleneklerine göre kutlandı. Rekli yumurta tokuşturması gibi renkli görüntülerin ortaya çıktığı bu özel günde Başkan Aktaş’a azeri yemekleri ve çayı da ikram edildi.

Yayın: 31 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 31.03.2021 13:42:26
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Azerbaycan'ın Karabağ'ı Ermenistan işgalinden kurtarmak için verdiği mücadelede gazi olan İrşan Hanaliyev ve Röyal Kerimov yeniden ayağa kalkabilmek için Romatem Bursa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde tedavi görüyor.  Ülkelerinden kilometrelerce uzakta olan gazilere moral vermek için gerek Bursa’dan gerekse farklı şehirlerden ziyaretler gerçekleşiyor.   Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş da kuruma ziyarette bulundu. 

Romatem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinem Çamur’un ve başhekim Nurten Küçükçakır’ın da bulunduğu organizasyonda Başkan Aktaş; sağlık çalışanlarına çicek, gazilere ise Türkiye ve Azerbeycan bayrağının olduğu bir paket takdim etti. Uludağ Üniversitesi Azerbeycan Kültür ve Sanat Topluluğu öğrencilerinin de katılığı bu anlamlı organizasyonda Başkana, Azeri yemekleri ve çayı da ikram edilirken baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı'nın simge karakterleri renkli yumurta tokuşturması oyunu ile de bu özel günü kutlandı.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732