Başkan Ali Koç, yemekte Emre Belözoğlu ve takımdan şampiyonluk istedi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, barbeküde bir araya geldiği yeni teknik patron Emre Belözoğlu ve takıma moral verdi. Koç, Denizlispor maçıyla birlikte takımdan galibiyet serisi istedi, taraftarın şampiyonluk beklediğini anlattı. Futbolcularla tek tek konuşan Başkan, Fenerbahçe'deki görev süresinin üçüncü yılında şampiyonluğa ulaşmak için yoğun mesai harcıyor.

Yayın: 04 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 04.04.2021 14:11:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sarı-Lacivertliler'de Başkan Ali Koç ve yöneticiler, Yukatel Denizlispor karşılaşması öncesi futbol takımı teknik heyeti ve oyuncularla yemekte bir araya geldi. Can Bartu Tesisleri'ndeki barbekü organizasyonuna Koç'un kurmayları Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki, teknik ve idari heyet, oyuncular, Futbol Akademi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar ile personel katıldı.

HER ŞEY SİZE BAĞLI

Başkan Koç yemek sırasında oyuncularla yakından ilgilenip sohbetti. Sabah'taki haberde; Koç'un şampiyonluk yarışında puan olarak geride olmalarına rağmen iddialarının devam ettiğini belirterek, "Her şey size bağlı. Kalan 10 maçı kazanmamız halinde ben ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Hem hocamız Emre'ye hem de size güveniyorum. Denizlispor maçıyla birlikte galibiyet serisi başlatmanızı bekliyorum. Taraftarımız bizden şampiyonluk bekliyor" dediği aktarıldı.

Başkan Ali Koç, yemekte Emre Belözoğlu ve takımdan şampiyonluk istedi

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732