"BAŞKA Erzurumspor YOK!" sahip çıkalım.

Fazla vaktinizi alıp ta sizleri sıkmayacağım. Başkan Düzgün tüm iyi niyetine rağmen önceki Başkan’ın yanlışları yüzünden kötü giden bir takımı sahiplenerek "Hata ve hatalar yapmış mıdır? Yapmıştır!" "Taktiksel acemilikler yapılmış mıdır? Yapılmıştır!"

Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 18.06.2021 08:48:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Fazla vaktinizi alıp ta sizleri sıkmayacağım.

 

Başkan Düzgün tüm iyi niyetine rağmen önceki Başkan’ın yanlışları yüzünden kötü giden bir takımı sahiplenerek  "Hata ve hatalar yapmış mıdır? Yapmıştır!"

 

"Taktiksel acemilikler yapılmış mıdır? Yapılmıştır!"

 

Transfer komitesi görevini yapmamış, "Menajerlerin eline işi bırakılmış mıdır? Bırakılmıştır!"

 

Hocalara gereğinden fazla güvenip, "Takım Lig’de kalacak diye her sene "15-20 oyuncu alınıp, gönderilmiş midir? Gönderilmiştir!"

 

Kendi "Öz evlatların, alt yapın gereğince değerlendirilmiş midir? Değerlendirilmemiştir!"

 

Bu sezon "Sırf acemilikten, gelen hocaların yanlış yönlendirmesinden  yada bütçeyi aşmayalım" diye "İsimsiz, tecrübesiz, takımlarda oynamamış oyuncular alınmış mıdır? Alınmıştır!"

 

Yıllardır "Basınıyla, taraftarıyla, yönetimiyle TEK SES oluna bilinmiş midir? Oluna bilinememiştir!"

 

Bunların yanında şunları da unutmadan;

 

Hafta sonları "Erzurum'da yada il dışında TV başında yada stadyumda canlı izleyebileceğin bir takımın var mı?"

 

Süper lig olmasa bile yıllardır 1. ligde çoğu büyük şehrin adı geçmezken , "Senin memleketini temsil eden bir takımın var mı?"

 

100’lerce takım   "Milletvekillerinden,  Galantör İş adamlarından, Şirketlerden, Sponsorlardan destek alırken bunların çoğu olmadan, senelerce küçük bir bütçe ile kendi yağında kavrulan başka bir takım var mı?"

 

Çocuğuna "Dış sahada yaşadığın, kendi sahanda Türkiye’nin üç büyüklerine kök söktürdüğün yılları anlatabileceğin başka bir takımla anıların var mı?"

 

Hala temiz bir sevda ile "Evine, arabana asacağın takım bayrağın ve üstüne giyeceğin, çocuğuna giydireceğin Mavi Beyaz forman var mı?"

 

Yukarıdaki sorulara cevabınız "EVET" 'se;

 

"BAŞKA Erzurumspor YOK!" sahip çıkalım.

 

Hakan Dikmen

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732