Başakşehir - Galatasaray maçının ardından iki takım saha içinde tartışma yaşadı

Süper Lig'in 29. haftasında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı konuk etti. Mücadele Aleksic ve Emre Akbaba'nın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Mücadelenin ardından iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Yedek kulübelerinin araya girmesinin ardından tartışma büyümeden önlendi.

Yayın: 29 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 29.06.2020 01:06:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Medipol Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı ve iki takım puanları paylaştı.

Mücadelenin ardından iki takım oyuncuları, soyunma odalarına gitmeden önce tartışma yaşadılar. Demba Ba maçın hakemiyle tartışma yaşarken, Başakşehir'den Caiçara ve Galatasaray'dan Donk'un sürtüşmesi kameralara yansıdı.

TERİM DEMBA BA İLE TARTIŞTI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile de Başakşehir'den Demba Ba'nın da soyunma odasına girmeden önce sözlü gerilim yaşadığı görüldü.

İki takımın yedek kulübelerinin araya girmesiyle tartışmalar büyümeden sonlandırıldı ve takımlar soyunma odasına gerilim yaşamadan girdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732