Bakan Selçuk’tan ikinci yarıyıl açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından flaş bir açıklama yapıldı. Bakan Selçuk, yarın başlayacak olan ikinci yarıyıla ilişkin velilere seslenerek, çocukların TRT EBA kanallarını takibini ve teşvikinin sağlanması gerektiğini ifade etti. Bakan Selçuk, velilere seslenerek, “Sizlerden ricam çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarınızı güçlendirmeniz” mesajını verdi.

Eğitim Yayın: 14 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.02.2021 18:38:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

“SİZDEN RİCAM”

Bakan Selçuk yaptığı açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Bizler, çocuklarımıza daha iyi bir eğitim sunabilmek için dünya standartlarında içerikler ve sistemler oluşturduk. İkinci yarıyıl eğitim programımızı güçlendirmek içinse yine sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu süreçte çocuklarımızın eğitim aidiyetini güçlendirmek için sizin ve çocuklarınızın düzenli bir hayat sürmesi, evlatlarımızın uyku ve beslenmelerinin düzenli olması, huzurlu bir ev ortamında bulunmaları büyük önem taşıyor. Sizlerden ricam çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarınızı güçlendirmeniz”

ÇANTALARINA HİJYEN MALZEMELERİ VE YEDEK MASKE EKLEMELERİNİ

Yüz yüze eğitime başlayacak olan öğrencilerin, okullara hijyen kurallarına uygun bir şekilde gönderilmesi gerektiğini ifade eden Bakan Selçuk, “Çantalarına hijyen malzemeleri ve yedek maske eklemelerini hatırlatmakta yarar var. Son olarak çocuklarımıza hem akademik hem sosyal destek sağlayan kitap okuma alışkanlığını kazanmaları için evde kitap okuyan yetişkinler görmeleri gerektiğini de tekraren belirtmiş olalım. Yeni yarıyılın sizlere ve çocuklarımıza güzellikler getirmesi ümidiyle. Hoşçakalın” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732