Bakan’dan 21 Eylül Uyarısı Geldi Çocuklara Bunu Çok Gören Var mı?

Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla devamlı Kovid-19 tedbirlerini hatırlatan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sefer de okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih olan 21 Eylül'e dikkat çekti. Virüse yayılım şansı kesinlikle tanımayalım.

Sağlık Yayın: 18 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 18.08.2020 12:41:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz yüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül tarihi için vatandaşlara sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu.

"Tedbirlerle, virüse yayılım şansı tanımayalım" diyen Koca, notunu bir öğrenci fotoğrafıyla paylaştı.

ÇOCUKLARA BUNU ÇOK GÖREN VAR MI?

Bakan Koca, Twitter'dan yapmış olduğu paylaşımda, çocuklar ve gençlerin okulları ve büyükleri için salgına karşı elinden geleni yaptığını belirtti. Koca'nın paylaşımında şu ifadelere yer verildi: "Çocuklar, gençler, okulları ve büyükleri için salgına karşı elinden geleni yapmakta.

Kurallara uyulmazsa hayatın nasıl aksadığını biliyorlar. Yüz yüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül için hazırlanalım. Tedbirlerle, virüse yayılım şansı kesinlikle tanımayalım.

Çocuklara bunu çok gören var mı?"Bakan'ın vatandaşlara çağrı niteliğinde olan paylaşımında yer alan öğrenci fotoğrafında yer alan "Bütün arkadaşları tedbirlere uydurdum" notu dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta Kovid-19 sebebiyle okulların 31 Ağustos'tarihinde uzaktan eğitim modelinde açılmasına, 21 Eylül'de ise yüz yüze eğitime başlanmasına karar verilmişti.

Bakan’dan 21 Eylül Uyarısı Geldi Çocuklara Bunu Çok Gören Var mı?

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732