Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’dan Faruk Demir’e Tokat Gibi Cevap : “8 Ayda Ardahan’a Bir Tuvalet Dışında Ne Yaptın?”

CNN Türk Masası canlı yayın programına katılan Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz ’a konuk Hakan Bayrakçı’nın aracılığı ile Faruk Demir’in sorduğu soruya “Ardahan’a Tuvalet dışında ne Yaptın ?” sorusunu yöneltti.

Siyaset Yayın: 22 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 22.06.2020 11:01:42
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Ardahan'a ne zaman gelecek sorusu üzerine, Öztürk Yılmaz ben de kendisine bir soru sorayım, “8 ayda Ardahan’a  Bir Tuvalet Dışında Ne Yaptın?"

Canlı Yayında Konuşmalarına devam eden Öztürk Yılmaz ;   

"Ardahan'a Geleceğim senide ziyaret edeceğim" dedi.

 Sözlerine devam eden Yılmaz:

“Benim , Ardahan için Meclis kürsüsünden yapmış olduğum konuşmaların haddi  hesabı yok..Ben bunları bilen birisiyim ben sonuçta kendi ilimin köylerinde mahallelerinde iki  dönem seçim almış birisiyim , her eve girmiş birisiyim ,ben gidipte başkasının,oylarıyla seçim kazanmadım. ” ifadelerini kullandı.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732