BAĞIMSIZLIK PARTİSİ’NDEN KARDEŞLİK VURGUSU

Yakın zamanda kurulan Bağımsızlık Partisi kurumsallaşma ve teşkilatlanma sürecini sürdürürken ; Parti üst yönetimi yaptıkları basın toplantısı ile vatandaşlara kendi çatıları altında toplanma çağrısında bulundular.

Siyaset Yayın: 27 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 27.09.2021 13:47:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Parti adına basın açıklamasını yapan parti başdanışmanı Mustafa Sabri Sipahioğlu şunları söyledi : Geçmişi bir , dili bir , geleceği bir milletiz.
Kökeni, rengi, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun hepimiz kardeşiz. Bu ülkeyi biz kurduk. Ona sığınacak olan da, onu koruyacak olan da, onun nimetlerinden faydalanacak olan da biziz. Bizi ayrıştırmaya, ötekileştirmeye, bölmeye kalkanlar biliniz ki bizden değildir.
Bu topraklarda gözü olanlar, geçmişte olduğu gibi bugün de, türlü hilelere başvurmaktadır. Tarih boyunca, Türk milletinin birliğini çökertmek, onun değerli ordusunun azim ve kudretini kırmak isteyenler, içeriden ve dışarıdan tertip ettikleri oyun ve entrikalarla amaçlarına ulaşmaya çalışmışlar; ancak, ulusumuzun sarsılmaz azmi ve çelikleşmiş iradesi karşısında yok olup gitmişlerdir.

BİRLİK OLMALIYIZ

Yurttaşlarla birlik olmanın önemini vurgulayan Sipahioğlu sözlerine şu sözlerle devam etti : Bu yol ayrımında siyasi görüşün ne olursa olsun; hangi dinden hangi mezhepten olursan ol; kökenin, rengin, anadilin, inancın ne olursa olsun…
Ortak paydası “VATAN” olan herkesi kardeşçe bir arada yaşamaya davet ediyoruz. “TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE” sloganıyla çıktığımız bu yolda, partimize katılmanı ve mutlu bir geleceğe imza atmanı bekliyoruz. Unutma! Seninle daha güçlüyüz.
Çok yakında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını, hep beraber “En Büyük Bayram” olarak kutlayacağız. Şimdiden, kutlu olsun!
Ne mutlu Türküm diyene!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732