AZİZİYE BELEDİYESİ USTA GAZETECİ SAMET ÖZÜNAL İLE DOĞRU TERCİH YAPTI

Aziziye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine Gazeteci Samet Özünal atandı.

Yayın: 05 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.02.2021 21:32:30
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Aziziye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine Gazeteci Samet Özünal atandı. Erzurum'da sevilen usta gazeteci Samet Özünal' ile isabetli bir karar alan başta Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, ve yönetimini tebrik ederiz. son yıllarda, Bazı belediyelerde basın il ile ilgisi olmayan, tepeden inme basın danışmanları, basın müdürleri basından bir haber olan insanlarla, çalışan tüm belediyeler'de basının dilinden anlamayan, yetersizlere yapılan kıyakların ardından, Erzurum büyükşehir'de başlayan Cengiz Durular ile isabetli kararın ardından, Palandöken ilçe belediyesine atanan, usta bir gazeteci olan meslektaşımız Mahmut Akdağ ile belediyelerde doğru personel seçimi yapan Palan döken ve Aziziye İlçe belediye Başkanları Sayın Muhammet Sunar ve Mahammet Cevdet Orhan'a bu önemli ve Erzurum'da birçok gazeteci meslektaşım olan insanlarıda muttlu edeceği kanaatindeyim. bu vesile ile sevgili üstadım Samet Özünala hayırlı olsun dileklerimi sunar yeni görevinde başarılar dilerim (Çok güzel hareketler bunlar)

Aziziye Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğüne Getirilen Özünal;Aziziye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine Gazeteci Samet Özünal atandı. Erzurum’da uzun yıllardır aktif gazetecilik yapan Özünal, yeni görevine başladı.
Aziziye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün, kurumun dışa açılan önemli bir penceresi olduğunu belirten Özünal, "Birbirinden kıymetli meslektaşlarımın da desteği ile başta Aziziye ilçemiz olmak üzere Erzurum adına önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" dedi.
Samet Özünal kimdir?
Samet Özünal, 1978 yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da tamamlayan Özünal, gazetecilik hayatına 1994 yılında yerel bir radyoda muhabirlik ve haber spikerliği yaparak başladı. Özünal, sırasıyla Erzurum Gazetesi, Ufuk2000 Gazetesi, Sıla Gazetesi ve Güneş Gazetesi’nde muhabirlik, haber müdürlüğü ve yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu. Türkiye’nin ilk yerel haber ajansı olan Güneş Haber Ajansı’nı Erzurum’da kuran Özünal, 5 yıl boyunca bu ajansın yayın yönetmenliğini yaptı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde bir dönem Basın Müşavirliği yapan Özünal, daha sonra Yenigün Gazetesi Yayın Yönetmeni olarak meslek yaşamına geri döndü. Haber, yorum ve fotoğraf dallarında yerel ve ulusal ödüllü birçok eserin sahibi olan Samet Özünal, 2017 yılında da, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından mizanpaj dalında Türkiye ikinciliği ödülüne layık görüldü.
2015 yılından bu yana internet ve ekonomi gazeteciliği alanında yoğunlaşan Özünal, çeşitli meslek örgütü yöneticiliklerinde de bulundu. Halen Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı olan Samet Özünal, İşletme Fakültesi mezunu olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732