Atatürk Havalimanı Millet bahçesine dönüşecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak millet bahçesinin ilk fidanlarının dikimine günler kaldığını açıkladı. Millet bahçesine dönüşecek olan Atatürk Havalimanı'nın görüntülerini paylaşan Bakan Kurum, "Tamamlandığında dünyanın en büyük yeşil alanlarından biri olacak millet bahçemiz, 132 bin 500 ağacıyla İstanbul'un merkezinde 5 milyon 61 bin metrekarelik bir yeşil koridora dönüşecek." ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 15.05.2022 22:06:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye'nin en büyük millet bahçesinde yapılacak fidan dikim töreninin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak millet bahçesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILIMI İLE TÖREN DÜZENLENECEK"

"İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapacağımız Türkiye'nin en büyük millet bahçesi, ilk fidanlarıyla buluşmak için gün sayıyor" diyen Bakan Murat Kurum, "Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapacağımız fidan dikim töreni için hazırlıklarımıza heyecanla devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Bakan Kurum'dan heyecanlandıran paylaşım! Atatürk Havalimanı fidanlarla buluşmak için gün sayıyor

"DÜNYANIN EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİ OLACAK"

Bakan Kurum paylaşımında, "Tamamlandığında dünyanın en büyük yeşil alanlarından biri olacak millet bahçemiz, 132 bin 500 ağacıyla İstanbul'un merkezinde 5 milyon 61 bin metrekarelik bir yeşil koridora dönüşecek. İstanbul'a nefes aldıracak" bilgisini verdi.

Bakan Kurum'dan heyecanlandıran paylaşım! Atatürk Havalimanı fidanlarla buluşmak için gün sayıyor

"MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Bakan Kurum, "Millet bahçemiz iklim değişikliğinin olumsuz etkileriyle mücadelemize güç katacak, İstanbul'un en merkezi afet toplanma alanı olacak" dedi. "#85MilyonunBahçesi" etiketini kullanan Kurum paylaşımını, "İstanbul #85MilyonunBahçesi ile daha da güzelleşecek. Milletimize hayırlı olsun. 2053 vizyonumuzun en iddialı hedeflerinden biri olan Yeşil Kalkınma Devrimi doğrultusunda durmadan, yılmadan çalışmaya; ülkemizi yeşillendirmeye devam edeceğiz" şeklinde sonlandırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732