ASMMMO Başkanı Ali Şahin : 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Gölgelenmesine İzin Vermeyeceğiz

LG, 10 Ağustos– 6 Eylül tarihleri arasında düzenlediği ASMR yarışmasıyla bir kişiyi yeni nesil buzdolabı LG InstaView, toplamda 9 kişiyi de LG PK3 Bluetooth hoparlör sahibi yapıyor.

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.08.2020 13:52:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Şahin yaptığı yazılı açıklama ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yaşanan tüm zorluk ve engellere rağmen şan ve şerefle kutlayacaklarını belirtti.


MİLLİ BAYRAMLARDA KEYFİ KARARLAR UYGULANAMAZ

"Dünyadaki bağımsız milletlerin milli bayramlarına sahip çıktıklarını ifade eden Şahin şunları söyledi: 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın gölgelenmesine izin vermeyeceğiz.

Malazgirt, Ayasofya, 15 Temmuz gibi iktidarın organize ettiği birçok etkinliğin kolayca yapılabilmesine karşın, Zafer Bayramı'na pandemi bahane edilerek kısıtlama adı altında yasaklama uygulanmasını kabul etmiyoruz. "30 Ağustos sadece bir meydan muharebesinin zafer kutlaması değil, bir ulusun emperyalist güçlere boyun eğmemesi ve topraklarından söküp atarak özgürlüğüne kavuşma mücadelesidir.

Pandemiyi bahane ederek kısıtlama adı altında etkinlikleri yasaklayanlar, bu özgürlüğe meydan okumak istiyorlar. Malazgirt Zaferinin 949. Yıl dönümü nedeniyle etkinlikler serbest, 15 Temmuz etkinlikleri serbest, 3,5 milyon öğrenciyi sınava sokmak serbest, Yüz binlerce insanı tatile göndermek serbest, 300 bin kişiyle Ayasofya açılışı serbest, . Koronavirüs öyle seçici bir hastalık ki Ayasofya ibadete açılırken bulaşmıyor da, Anıtkabir ziyaret edilecekken bulaşıyor. Zafer Bayramımız için pandemi bahane edilerek açık alanda yapılacak etkinlikler bile yasaklanmak isteniyor.Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu kurtuluş mücadelesi zihinlerden silinmeye çalışılıyor.  Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı Laik Cumhuriyetimize ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağız. 


ATATÜRK'ÜN MİRASI BAĞIMSIZLIKTIR

Atatürk'ün en büyük mirasının bağımsızlık olduğunu ifade eden ASMMMO Başkanı Ali Şahin, 'Ülkemizin, Antiemperyalist Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın coşkusunu yaşamasına, Mustafa Kemal’le, onun mirasıyla buluşmasına engel olmayı başaramayacaksınız!  Bütün meslektaşlarımızı 30 Ağustos günü gerekli bütün tedbirleri alarak  Anıtkabirde yapacağımız ziyarete bekliyoruz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732