Aslı de Munnink’in Fotoğrafları Kanserli Çocuklara Umut Oluyor

Aslı de Munnink’in, Ekim 2016’dan bu yana, her gün Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar arasından seçtiği 25 fotoğrafı Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) Aile Evlerine destek olacak.

Yaşam Yayın: 23 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.12.2020 13:47:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Borusan Otomotiv Dijital Dönüşüm’den Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (CDO) Aslı de Munnink, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) Aile Evlerine destek vermek adına 25 fotoğrafını @aslidemunnink kişisel Instagram hesabından yapacağı canlı yayın sonrası Vakfın kampanya sayfasından ilgilenenlerin beğenisine sunuyor. de Munnink’in paylaşımlarının hikayesi kısa ama ani bir hastalık sonucunda 2015 yılında kaybettiği babası Prof. Dr. Hasan Boduroğlu'nun yoğun bakımda "Bir gün, bir gündür bana kemo verin" yazılı mesajına dayanıyor. 

 

Ekim 2016’dan bu yana, “Bir Gün, Bir Gündür” başlığı altında her gün, o günü özetleyen bir fotoğraf ve o fotoğrafın anlamını paylaşan de Munnink, babasının vefatının ardından anneannesini de kanser nedeniyle kaybediyor. Acısını, “o bir günü” yaşatma çabasına dönüştüren de Munnink, yıllardır merak duyduğu fotoğraf sanatına yöneliyor. Fotoğraf paylaşımlarını şimdi kanser tedavisi gören çocuklar için desteğe dönüştürmek isteyen de Munnink bu kampanyaya katkıda bulunmak isteyen herkesi 24 Aralık Perşembe günü saat 11.15’de kişisel Instagram hesabı üzerinden gerçekleşecek canlı yayına davet ediyor. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Hakkında:

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 2000 yılında çocukları tedavi görmekte olan aileler ile hekimlerinin bir araya gelmeleriyle kuruldu. Vakfın temel amacı maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlamaktır. Ayrıca kanser ile mücadelede önemli bir gereksinim olan psikolojik destek ve çocuk psikolojisine uygun tedavi ortamının yaratılması vakfın öncelikli hedefleri arasında yer alır.

 

Aslı de Munnink Hakkında: 

1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve 1993 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Yüksek Mühendisliği bölümlerinden mezun olan Aslı de Munnink, İşletme bölümü yüksek lisans derecesini Heriot-Watt Üniversitesi’nden 2009 yılında aldı. Profesyonel kariyerine 1992 yılında Stuttgart Üniversitesi’nde Asistan olarak başlayan Aslı de Munnink, 1994-2000 yılları arasında Ekinciler Holding, IBS Araştırma ve Danışmanlık ve Bersay Stratejik Danışmanlık şirketlerinde çalıştı. Kariyerine 2000 yılında Hewlett Packard (HP) şirketinde Internet Business Manager olarak devam eden de Munnink, 2015 yılına kadar HP EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) Bölgesi’nde birçok dijital dönüşüm ve CRM projesini başlatma ve yönetme görevlerini üstlendi. Aslı de Munnink, Borusan Otomotiv’e katılmadan önce son olarak 2016-2017 yılları arasında Cisco EMEA Content Managing Editor olarak görev yaptı. Aslı de Munnink, Mayıs 2018'de Borusan Otomotiv Dijital Dönüşüm’den Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği (CDO) görevine atandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732