ASİAD BAŞKANI ÜLKER PİRİYEVA İZMİR DEPREMİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

İş Dünyası Anadolu Asiad Azerbaycan başqanı Ülker Piriyeva kardeş Türkiye halkına, Anadolu Asiad genel başkanı sayın Yücel Yalçınkaya başta olmak üzere, bütün Türkiyeli Asiad üyelerine, aynı zamanda, Türkiye medyası aracığılı ile, "Kardeş Türkiye'nin güzel şehri olan İzmir'de meydana gelen şiddetli depremden dolayı, Azerbaycanlı kardeşleriniz olarak büyük üzüntü duyduk" dedi.

Gündem Yayın: 04 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2020 14:29:11
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News
Başkan Piriyeva, "Bütün kalbimiz sizinle atıyor, şu an. Bu felaket, bu deprem bizi kalbimizden vurdu. Hepimizin temennisi, hasarın en hafif şekilde atlatılmasıdır. Elbette ki, kardeş Türkiye'nin, tüm imkanları ile depremin neden olacağı yaraları en kısa sürede saracağına olan inancımız tamdır.
 
Teessüf hissiyle, doğa felaketinden etkilenen, İzmir depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar, etkilenen kardeşlerimize, Türkiye Cumhuriyeti'ne en içten duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.
 
Bütün duygularımızla deprem mağdurları ve ailelerinin yanındayız. Depremde enkaz altında kalanların sağ olarak kurtarılmalarını Yüce Rabbimden diliyorum.
 
Kurtarma ekiplerinde görev alan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
Hakan Dikmen
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732