Arıtma deşarj hatlarına kapsamlı bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer, Alanya Konaklı, Alanya Oba ve Alanya Mahmutlar Atıksu Arıtma Tesislerine bağlı deşarj hatlarında kapsamlı bir bakım çalışması başlatıyor.

Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.01.2021 14:05:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki bazı arıtma tesislerinin çıkış sularını tahliye eden derin deniz deşarj hatlarını kapsamlı bir bakım ve onarım yapacak. 2.5 milyon liraya mal olması beklenen yatırımda çalışmalar başladı.

ARIZALAR TEK TEK ONARILACAK

Bu kapsamda, Kemer, Alanya Konaklı, Alanya Oba ve Alanya Mahmutlar Atıksu Arıtma Tesislerine bağlı deşarj hatlarında zamanla meydana gelen arızalar tek tek onarılacak. Onarımın standartları uzmanlarca hazırlanan bir teknik şartname ile belirlendi. Çalışma kapsamında yeni polietilen ve çelik boruların temini, difüzör borusu ve kör tapaların imalatı, hatlarda gerekli teknik temizliğin yapılması, demir donatılı beton batırma ve sabitlik bloklarının imal edilmesi ve montajı yapılacak.

SU ALTINDA GÖRÜNTÜLEME 

Ayrıca denizde çeşitli montaj işleri ile tüm bu yapım işleri esnasında ve bitiminin ardından Kemer, Konaklı, Mahmutlar, Oba Atıksu Arıtma Tesisleri boşaltım hatlarının ve su altında yapılan çalışmaların görüntülenmesi de gerçekleştirilecek. Çalışmaların Nisan ayında tamamlanması hedefleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732