Aracı tanındığı için sevgilisinin evine girerken yakalanan Hadise, düşük model bir otomobil aldı

Kaan Yıldırım'la yaşadığı aşkı gizli tutan Hadise, basın mensupları sevgilisinin evine giderken kullandığı aracın plakası ezberleyince yeni bir adım attı. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde düşük model bir araç alarak camlarını filmle kaplattı.

Yayın: 26 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 26.06.2020 14:30:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ünlü şarkıcı Hadise, yaklaşık 5 aydır oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. İlişkisini basından uzak tutmaya çalışan şarkıcı, sevgilisiyle sürekli evde buluşmayı tercih ediyor. Lüks aracı ve plakası tanınmaya başlayan şarkıcı, sevgilisinin evine giderken kullanmak için yeni bir araba aldı.

DÜŞÜK MODEL BİR ARAÇ ALIP SEVGİLİSİYLE GEZMEYE BAŞLADI

Pandemi döneminde sık sık sevgilisinin Ulus'taki sitesine giden şarkıcının lüks aracı ve plakasını gazeteciler tarafından ezberlendi. Bu durumdan rahatsız olan Hadise, ilginç bir yönteme başvurdu. Günaydın'da yer alan habere göre: İlişkisini basından uzak durmak isteyen şarkıcı, yeni bir araç satın aldı. Özel tasarım minibüsü ile lüks cipini garaja çeken Hadise, geçtiğimiz günlerde kimsenin dikkatini çekmeyecek düşük model bir araç satın aldı. Aracın camlarına film taktıran Hadise, sevgilisiyle bu araçla dolaşmaya başladı.

Hadise'nin sürekli görüntülendiği araç

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732