Antalyalılar Cumhuriyet Sevgi Meydanı’nda buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü daha anlamlı kılmak adına düzenlediği “Cumhuriyet Sevgi Meydanı” etkinliği son gününde de renkli görüntülere sahne oldu.

Yayın: 13 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 13.02.2021 18:30:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığının Sevgililer Günü’ne özel 11-12 Şubat tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği etkinlik iki gün boyunca Antalyalılara keyif dolu anlar yaşattı.

RENK KATTI 

Orman Bölge Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, AFAD, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın yanı sıra Yeşilay, Kızılay, LÖSEV ve AKUT gibi kamu yararına çalışan STK'ların katıldığı etkinlik iki gün boyunca renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Sevgi Meydanı etkinliğine Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. 

ÇOCUKLAR MASAL DİNLEDİ 

Cumhuriyet Sevgi Meydanı’nda çocuklar için de renkli etkinlikler düzenlendi. Çizgi film kahramanları animasyonlarıyla minikleri eğlendirirken, masal okuma etkinliği de düzenlendi.  Masallar, çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle dinlendi. 

SOKAK HAYVANLARI UNUTLMADI

‘Sevgi paylaştıkça güzel’ mesajı verilen etkinlikte aynı zamanda sokak hayvanları da unutulmadı. Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü tarafından açılan stantta sokak hayvanları için mama kapları ve mama  dağıtıldı. 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732