Anneler Günü herkese mutluluk getirmiyor!

Yıllar önce anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı, bu Anneler Günü'nü üzgün bir şekilde geçiriyor. Ilıcalı, anne ve babasının fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinde paylaşıp, "Sona ermeyecek özlemim her geçen gün artıyor" ifadelerine yer verdi.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 09.05.2021 16:24:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla yürekleri dağladı.

"ÖZLEMİM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"

Ilıcalı annesiyle babasını paylaştığı fotoğrafında, "Sona ermeyecek özlemim her geçen gün daha da artıyor.. Sana ve babama layık olmak en büyük hayalim. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun." notunu düştü.

 

Anneler Günü herkese mutluluk getirmiyor! Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürekleri dağladı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNE VE BABASINI TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİ

Anne ve babasını Balıkesir'de yaşanan bir trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı, olaydan sonra travma geçirerek 1 yıl boyunca evden çıkmadı. Aynı kazada kemikleri kırılan Acun'ın kızı Banu ise, mucizevi bir şekilde hayatta kaldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732