ANKARALILAR BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Ankara'nın tanınan simalarından Kırşehirli iş insanı Erdal Tunç'un oğlu Burak Tunç , Eda Bozkurt ile Ankara Konağı'nda gerçekleşen düğünle hayatını birleştirdi. Çok sayıda misafirin katıldığı düğüne Ankara'nın siyaset , sivil toplum ve iş dünyasından insanlar yer aldı.

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 13.08.2021 11:18:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

GELİN VE DAMAT BEYAZ GÜVERCİNLER UÇURDU

Seslendirme sanatçısı ve sunucu Cem Ogün Şen'in sunumunu gerçekleştirdiği düğüne gelin ve damat beyaz güvercinler uçurarak giriş yaparken yapılan görsel dans şovlarının yanında çok sayıda ses sanatçısı ve müzik grubu sahne aldı. Alanın geniş ve davetlilerin kalabalık olmasından ötürü düğün sahnesini göremeyenler için dev ekran kuruldu.

NİKAHI FETHİ YAŞAR KIYDI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar , düğüne gelerek gençlerin nikahını kıydı. Nikâh sonrası söz alan Yaşar , "evlenen gençlerin bir ömür birbirlerine karşı aile sorumluluğu içinde sevgi ve saygıyla bağlı olmalarını ve evlatlarının Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mirası olan Cumhuriyet değerlerine bağlı olmalarını" diledi.

 

ANKARALI SEYMENLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri , sahne aldığında ise misafirler seymenleri ilgiyle izlediler. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr.Metin Özaslan seymenler sahneden indikten sonra söz alarak evlenen çifte "ömür boyu mutluluklar" diledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732