Altın Zirve Ödül Töreninde Sahte Ödüller Kullanıldı!

Patenti Altın Melek Ödüllerine ait olan ödül ve Ödül törenine ait logo Altın Zirve Ödülleri tarafından izinsizce kullanıldı.

Gündem Yayın: 29 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 29.12.2020 17:40:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Konuya ilişkin açıklama yapan Altın Melek Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Olcay Kutluca, “ Bu durumu sosyal medyada gördük, daha öncede buna benzer bir girişimde bulundular, uyardık ama 2. Kez tekrarladılar. Bu resmen dolandırıcılık hatta hırsızlıktır. Gerekli başvuruları yaptık. Konu İle alakalı kim varsa maddi manevi en ağır şekilde adalet karşısında cezasını çekecektir. Nasıl olurda bir ödül töreninin sabit bir ödülü olmaz, ödülünüz logonuzdur. . Sabit ödülünüz yok. Logonuz var ama bizim logomuzu kullanıyorsunuz. Tasarımını ve çizimini kendim şahsen yaptığım bu ödül nasıl bilinçsizce kullanılabilir. Bu insanlar var olduğu sürece bu törenlerin hiçbir anlamı kalmayacak. Ödüllerin geri toplatılmasınıda sağlayacağız. Şahsım adına söz veriyorum bu konunun peşini bırakmayacağız ve süreç ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi. 

 

 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732