Alternatif Model Merkez Parti’den “Demokrasi İttifakı” için adım atılıyor.

Merkez Parti 3.İttifak için harekete geçti.

Siyaset Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 16:13:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti, Cumhur ve Millet İttifakı’na alternatif olarak yeni bir model önerisi sundu. Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr.Abdurrahim Karslı, “Demokrasi İttifakı” adını verdiği yeni öneriyi  gündeme getirdi.   Karslı modeli hayata geçirmek için siyasi parti ,sivil toplum örgütü temsilcileri ve medyanın da aralarında bulunduğu bir grupla biraraya gelecek.

Demokrasi İttifakı’na Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu söyleyen Abdurrahim Karslı bunun gerekçesini şöyle açıkladı:

Cumhur ve Millet İttifakı bu milletin derdine deva olmadığı anlaşıldı. Millet İttifakı sürekli Cumhur İttifakının kovasına su taşıyor. Millet İttifakı’nın usulsüzlüklerden, haksızlıklardan ,demokratik yolsuzluklardan daha doğrusu bu hükümetten ve Recep Tayyip Erdoğan ‘dan kurtulmak için çare değil. Yeni bir yol açmak gerekiyor ve bunun için çare Demokrasi İttifakı’dır” dedi.

Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr.Abdurrahim Karslı imzası ile “Demokrasi İttifakı” daveti siyasi parti,stk ve medya temsilcilerine gönderildi. Karslı’nın demokrasi için çıkış yolu arama amaçlı  2 Nisan günü Ankara’da yapacağı toplantıda yaklaşık 50 isim ile bir araya geleceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732