Altay’ın Giresunspor Taraftarına Küfür Ettiği İddası!

Dün oynanan Fenerbahçe Giresunspor hazırlık maçı sonrasında Giresunspor tribününden Fenerbahçeyi destekleyen taraftarın formasını imzalamaya giden Altay Bayındır, Giresunspor taraftarının hakaretine uğradı.

Yayın: 10 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 10.08.2021 11:55:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dün oynanan Fenerbahçe Giresunspor hazırlık maçı sonrasında Giresunspor tribününden Fenerbahçeyi destekleyen taraftarın formasını imzalamaya gittiği sırada Giresunspor taraftarının hakaretine uğrayan Altay Bayındır’a sosyal medyadan; “Giresunspor taraftarına küfür ettin Altay Bayındır” serzenişleri yükseldi. Gerçeği yansıtmayan taraftar yorumları, sosyal medya da gündem oldu. Kendisini Giresunspor tribününden destekleyen Fenerbahçe taraftarı yanlış anlaşılmaması için olayı sosyal medya üzerinden anlattı. Maçtan sonra ortaya, Altay’ın taraftarın formasını imzalamaya gittiği görüntüleri çıktı. Görüntüler de Giresunspor taraftarının hakaretlerine karşı Bayındır’ın “bir susun be, terbiyesizlik yapmayın” sözlerinin duyulmasıyla gerçekler kanıtlandı. Altay Bayındır fanları bu çarpıcı iddialar karşısında sessiz kalmayarak, tüm sosyal medya mecralarından Giresunspor taraftarlarına tepki gösterdi. Asılsız bir şekilde karalamaya oynayan Giresunspor taraftarı, görüntülerin gerçekliği karşısında suskunluğa büründü. Altay Bayındır saygılı bir şekilde karşı tribünden kendisini destekleyen taraftara borç olarak gördüğü imzanın bedelini tebriklerle değil, karalamalarla ödedi. Fenerbahçenin kaleciliği dışında, milli takımın kaleceliğini üstlenmiş olan Altay Bayındır’a destek paylaşımları sadece Fenerbahçe taraftarlarından değil, büyük takımların taraftarlarından da geldi. “Her şeyden önce milli kalecemiz” savunmalarıyla Altay Bayındır’a taraftarlardan destek yağdı. Altay Bayındır, yapmış olduğu incelikle birçok taraftarın gönlünü fethetti

Özel:haber : Büşra Nur Ertilal

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732