Aleyna Tilki Dünya Starı Olmak İstiyor

Amerikan müzik devleri Warner'la anlaşmaya varan genç şarkıcı Aleyna Tilki, çocukluk arkadaşıyla birlikte Bebek'te kameralara takıldı. Adım adım dünyada yükselmek istediğini söyleyen Tilki, "Eninde sonunda dünyanın sevilen bir ismi olmak istiyorum."

Yayın: 06 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.09.2020 22:40:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ünlü popçu Aleyna Tilki, çocukluk arkadaşıyla birlikte kameralara yakalandı. Tilki, gazetecilerin soruları içtenlikle cevaplarken yeni projelerine dair bilgiler verdi.

Aleyna Tilki Dünya Starı Olmak İstiyor

Tilki, dünya üzerinde sevilen bir şarkıcı olmak istediğini söyledi. "Ben emin adımlarla yürümek istiyorum. Eninde sonunda dünyanın sevilen bir ismi olmak istiyorum."

Aleyna Tilki Dünya Starı Olmak İstiyor

İNGİLİZCE ALBÜM GELİYOR

Aleyna Tilki Dünya Starı Olmak İstiyor

Gazetecilerin röportaj teklifini geri çevirmeyen genç şarkıcı Aleyna Tilki, sorulan "Yeni bir projeniz var mı?" soruna, "Evet, yeni bir projem var. Güzel bir proje olacak.

Warner Music ile anlaştık. Şimdi bir albüm yapıyorum. İngilizce albüm yapıyorum"

GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ

Güzel popçu, sorulara içtenlikle cevap vererek, "Ben emin adımlarla yürümek istiyorum. Müthiş bir bomba patlatmak istemiyorum. Adım adım dünyada yükselmek istiyorum.

Belki birinci şarkıda belki üçüncü şarkıda ama eninde sonunda dünyanın sevilen bir ismi olmak istiyorum."

MASKE KONUSUNDA SİTEM ETTİ

Aleyna Tilki'den vatandaşlara maske konusunda sitem yaparak, "Bence insanlar çok saldı. Maske takmıyorlar. Bence ikinci dalga gelecek. İnsanlar kesinlikle dikkat etmeli" şeklinde uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732