AKUT İKİ GÜNDÜR KAYIP OPERASYONUNDA

AKUT İstanbul ekibi, iki gündür 35 yaşlarında kayıp bir vatandaş arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 17 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.04.2021 01:45:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AKUT İstanbul ekibi, evinden çıkan ve kendisinden tekrar haber alınamayan 35 yaşlarındaki kayıp şahsı aramak için 15 Nisan Perşembe günü 12.30 civarında operasyona çıktı. Kayıp kişinin ailesinden gelen ihbar ve AFAD’dan gelen destek talebi üzerine AKUT Arama Kurtarma Derneği ilk olarak 12 kişi ile AFAD, Polis ekipleri, Çekmeköy Arama Kurtarma ve İHH ile ortak operasyona katıldı. Akşam saatlerinde AKUT İstanbul ekibinden 8 gönüllü daha arama çalışmalarına destek olmak üzere operasyona dahil oldu. Dün gece itibariyle AKUT İstanbul ve Polis ekipleri tarafından sürdürülen arama çalışmaları tüm gece aralıksız devam etti. 

 

Edinilen teknik bilgiler ve kayıp şahsın ailesinden alınan bilgiler doğrultusunda arama alanlarının belirlediği çalışmalar; AKUT İstanbul ekibi ve Polis ekipleri tarafından ara verilmeden bu gece de devam edecek. Operasyona destek olmak için saat 19.00’da yeni gönüllüler dahil olacak. 

 

Kurulduğu günden bu yana gönüllülük, karşılıksız yardımseverlik, tüm canlıların hayatına değer vermek, dürüstlük ve güvenilirlik ilkeleri ile Türkiye'nin yanı sıra, dünyanın büyük afetlerinde de ülkemizi temsil etmiş AKUT Arama Kurtarma Derneği olan AKUT operasyonel kabiliyeti olan tüm konularda profesyonel olarak eğitimlerini almış, sürekli kendini geliştirmeye devam etmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732