Akşener'den gövde gösterisi! Şanlıurfa'da yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı

Pandemi salgınına rağmen Türkiye'yi karış karış gezen İYİ Parti lideri Meral Akşener, AK Parti ve HDP'nin çekiştiği Şanlıurfa'da yüzlerce araçlık konvoy ile karşılandı. Akşener, Şanlurfa'da ilk ziyaretini Hilvan ilçesine gerçekleştirecek

Gündem Yayın: 11 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.03.2021 18:39:28
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

1 yılı aşkın süredir memleket gezilerine devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son durağı Şanlıurfa oldu. Burada yüzlerce araçlık konvoyla karşılanan Akşener'in burada gerçekleştireceği ziyaretler iki gün sürecek.

SOSYAL MEDYADA DA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Son seçimlerde AK Parti ve HDP'nin çekiştiği Şanlıurfa'da Meral Akşener'in kalabalık bir konvoyla karşılanması sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Akşener, Şanlıurfa'daki ziyaretlerinden ilkini Hilvan ilçesine gerçekleştirecek.

SONRAKİ DURAĞI MARDİN OLACAK

Ardından Eyyubiye ve Viranşehir ilçelerinde ziyaretini sürdürecek olan Akşener ve İYİ Parti heyeti daha sonra Mardin'e geçecek. Akşener Mardin'de ise MidyatÖmerliKızıltepe ve Artuklu'da esnafla bir araya gelecek.

Akşener Şanlıurfa'da 400 aracı aşkın bir konvoyla karşılandı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018 milletvekili seçimlerinde İYİ Parti Şanlıurfa'da yüzde 1,9'luk kesimin oyunu almıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732