AKP'de eğitim veren ilahiyatçı paylaştı: Azrail can almadan önce Süleymancılardan izin alıyormuş!

AKP'de de eğitim veren ilahiyatçılardan Sait Çamlıca sosyal medya hesabından Süleymancılara dair çarpıcı bir konuşmayı paylaştı...

Gündem Yayın: 30 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 30.06.2021 15:42:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AKP'de de eğitim veren ilahiyatçılardan Sait Çamlıca sosyal medya hesabından Süleymancılara dair çarpıcı bir konuşmayı paylaştı.

Çamlıca söz konusu konuşmayı paylaşarak, “Çamlıca'nın "Süleymancılar dinine göre Azrail can almadan önce Süleyman Hilmi Tunahan'dan izin alıyormuş” ifadelerini kullandı.

 

Çamlıca’nın paylaştığı ses kaydında cemaatin önemli vaizlerinden biri olan Battal Güçlü'nün 1996 yılında gerçekleştirdiği bir ev sohbetinde yaptığı açıklamalar yer alıyor.

“BUNLAR İNCE MESELELER”

Çamlıca’nın paylaştığı ses kaydında ise şu ifadelere yer veriliyor:

“Azrail de herkesin gelir ruhunu alır kendisi ama ehl-i rabıtanın ruhunu alacağı zaman sahibine sormadan ruhunu almazmış. Sürüden koyunu almak için çobandan izin almak lazım.

Azrail de 'Felanın ömrü doldu ruhunu alacağım ama sahibine sormam lazım' dermiş. O kamil, huzurunda destur dediğim zat, 'Bu lazım, hizmeti var' derse o 'lazım' dediği zamana kadar uzatırmış, uzattırılırmış. Almazmış, Cebrail Cenab-ı Hakk'a arz eder... 'Hizmeti bitti' veya 'Alabilirsin' derse alırlarmış. Bunlar ince meseleler.”

 

 

Kaynak:GerçekGündem

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732