Akaryakıt fiyatları yine uçtu! 2 gün üstü üste büyük zam!

Son dönemlerde akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın canını sıkarken, araç sahibi olanlar için durum neredeyse kontak kapatma noktasına geldi. Konuya ilişkin gelen bir son dakika haberine göre akaryakıt fiyatlarına yine zam geldi. Dün yapılan zamlardan sonra bu geceden itibaren oto gaz fiyatlarına yine zam yapıldığı duyuruldu.

Ekonomi Yayın: 02 Mart 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 02.03.2022 01:40:14
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

EPGİS, açıklamasını az önce resmi Twitter hesabı üzerinden yaptı. EPGİS, yaptığı açıklamasında oto gaz fiyatlarına yeniden zam yapıldığını ve fiyatların bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacağını duyurdu. İşte akaryakıt zammı hakkında son dakika gelişmesi ve yapılan açıklama..

PEŞ PEŞE ZAM KARARI

Oto gaz fiyatlarına yapılan zam kararı EPGİS tarafından şu şekilde açıklandı:

“Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

02/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Oto gazda 61 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur”

DÜN DE ZAM YAPILMIŞTI

Oto gaz fiyatlarına dün de zam yapılmıştı. EPGİS, akşam saatlerinde yaptığı açıklamasında şunu söylemişti:

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732