AK Parti Erzurum İl 7.Olağan Kongresini gerçekleştirdi. seçime Tek aday olarak giren mevcut başkan, M.Emin Öz yeniden başkan seçildi.

AK Parti 7.Olağan Erzurum Kongresi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yolu ile katılımı ile Buz Hokey Salonu'nda yapıldı.

Yayın: 27 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 27.01.2021 22:12:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Erzurum 7.Olağan İl Kongresi yapıldı.
Buz Hokeyi Salonu’nda AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün tek aday olduğu kongreye AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş,AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ,AK Parti Malatya Milletvekili ve Erzurum İl Koordinatörü Hakan Kahtalı, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Selami Altınok ve Zehra Taşkesenlioğlu Ban,Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,İlçe Belediye Başkanları,Eski İl Başkanları,teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Şölen havasında geçen il kongresi'ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,video konferans yoluyla bağlandı.

Diğer yandan mevcut başkan Mehmet Emin Öz'ün yeni yönetim listesi belirlendi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732