AK PARTİ 'DEN KAYBEDEN ADAYA ÖDÜL GİBİ GÖREV

BELEDİYE’Yİ KAZANAMAYAN BAŞKAN ADAYI ABUBEKİR TAŞYÜREK İLÇE BAŞKANI OLARAK ÖDÜLLENDİRİLDİ !! 2019 Yerel seçimlerin ‘de Kartal İlçesine Ak Parti adayı olan Ebubekir Taşyürek Kartal Ak Parti İlçe Başkanlığına seçildi. AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, pandemi tedbirlerine uygun riayet edilerek, delegelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 16 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 16.01.2021 19:01:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz 2019 yılı yerel seçimlerin ’de İstanbul’u Kaybeden AK Parti İstanbul teşkilatlarında revizyona gitti. Ak Parti 10 ilçe de ilçe başkanlarını görevden aldı. İstanbul genelinde İlçe kongreleri devam eden AK Parti, Kartal İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, pandemi tedbirlerine riayet edilerek, delegelerin katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe Kongreleri devam eden, Ak Parti Kağıthane ilçesinde başarı sağlamış ilçe başkanı Serkan Cantürk’ gibi  daha başarılı isimlerle yoluna devam ederken, Şişli, Küçükçekmece, Kartal, Maltepe, Beylikdüzü, gibi bazı ilçelerde aynı yönetim ile devam etmeyip, kongre sürecine kadar vekaleten yürütülen ilçe teşkilatları oldu. Ak Partinin Kartal İlçesi gibi önemli ve nüfusu 470 binlerin üzerinde olan  ilçe‘de, 2019 Yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığını kaybeden Ebubekir Taşyürek ‘i adeta ödüllendirircesine İlçe Başkanlığa getirilmesi Ak Partinin 2023 seçimlerin’de Kartal ilçesini gözden ‘mi çıkardı sorusunu akıllara getiriyor.!!! Yerel seçimlerde başarı elde edemeyen halktan kopuk ve halkta karşılığı olmayan bir aday ‘dan nasıl bir başarı bekleniyor.

Haberderin.com Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732