AHMETHAN EFE GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti ‘de 1. Olağan kongre ‘ye giden Erzurum Palandöken İlçesi İki Aday ile kongresini gerçekleştirdi.

Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 01:28:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İyi Parti ‘de Atanmış olarak göreve başlayan Ahmet han Efe büyük bir Farkla yeniden seçilerek   İlçede ilk Seçilmiş başkanı olarak,  yeniden güven tazeledi.

İlçe Kongresine  Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar ‘ın yanı sıra birçok Partili ve vatandaş katıldı. İlçe Kongresine katıldı. Divan Başkanlığını yapan İYİ Parti il yönetiminden Yılmaz Ceyran, Süha Mühürdar oğlu, eşliğinde, Divan teşekkülünün oluşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ‘nın okunduğu genel kurul ‘da  İl Başkanı Melih Kırkpınar ve İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, Konuşma yaptı.

Faliyet ve Mali raporlarının okunarak kabul edilmesinin ardından, Seçimlere geçildi. Seçime iki aday  olarak katılan İlçe teşkilatı büyük bir farkla  Mevcut Başkan Ahmet han Efe ile yola devam dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732