Adres Bilmeyen AGT Kuryeleri Müşterilerini Mağdur etmeye devam ediyor!

Son günlerde gazetemizin ihbar hattına gelen onlarca müşteri , Papara ve AGT kuryesinin mağduriyetlerini dillendiriyor.

Yaşam Yayın: 23 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2020 13:12:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kuryenin kişisel hattı üzerinden firma ile görüşme yapan müşteriler mağdur edilmeye devam ediliyor !

Antalya Aksu kundu bölgesine servis yapan agt kurye temsilcisi  müşterilerini mağdur etmeye devam ediyor. Antalya Aksu kundu bölgesine servis yapan agt kurye temsilcisi ile ilgili tarafımıza gelen onlarca şikayet sonrası yine mağdur olan bir müşterinin , konuşmaları medyaya servis edildi.

Onlarca mağdur müşterilerden bir tanesi olan A.K mağduriyetini Ahaberajansına anlattı !

Mağduriyetini dile getiren A.K müşterisi şunları söyledi ;

“Kurye teslimat için arama yaptı aramaya cevap verdim ve kurye tam yerimi sordu ona detaylı şekilde tarif ettim eğer vakti yeterse uğrayacağını söyledi tamam dedim kapattım daha sonra gelen olmadı sonraki gün öğlen tekrar aradım bilgi almak için geldiğini ancak güvenliklerin kartı kabul etmediğini söyledi 1. Sorun guvenliklere kartımı nasıl teslim edecek kart için imzaları kim atacak kartımın güvenliğinden nasıl emin olacağım 2. Sorun beni araması gerekirken güvenlikler biz teslim alamayız dedi diye geri dönmüş sizin aramanız gerekmiyor muydu dedim hmm öyle mi yapmam gerekiyordu dedi dedim o benim kişisel bir siparişim ve bir banka kartı bunu başkasına teslim edemezsiniz imzaları kim atacak dedim hmm öyle mi dedi gayet rahat lakayt bir şekilde kartımı ne zaman teslim edeceksiniz diye sorduğumda valla bugün işim var gelemem yarında başka bir işim var oburgunde başka bir işim var gelemem dedi ve daha sonra siz bu işi keyfi mi yapıyorsunuz nedir bu rahatlık dedim evet keyfi dedi bu iş için size para ödenmiyor mu işinizi yapın dedim yok ödenmiyor dedi” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732