Acun Ilıcalı, Petekkaya'ya Survivor'dan cevap verdi, detayı kimse fark etmedi: Bizde dizi yapan adam bana küfrediyor

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor'ın son bölümünde, Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in ailelerinin sosyal medya paylaşımlarına tepki göstermiş ve yarışmacılardan aileleriyle konuşmalarını talep etmişti. Ilıcalı, kendisine bugün cevap veren Zuhal Kalaycıoğlu hakkında konuştuğu sırada, Erkan Petekkaya için, "Twitter dediğin konu, bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcıları, Ilıcalı'nın sözlerini "Patron olduğunu hatırlattı" şeklinde yorumladı.

Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 08:14:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

TV8'in sahibi Acun IlıcalıKerimcan Durmaz'ın kanalda ödül almasının ardından kendisi hakkında ağır eleştirilerde bulunan Kırmızı Oda dizisi oyuncusu Erkan Petekkaya hakkında Survivor'da konuştu. Ilıcalı, yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun kendisine Twitter hesabından verdiği yanıtla ilgili konuştuğu sırada, Erkan Petekkaya meselesine de girdi.

"REYTİNG MALZEMESİ YAPTINIZ"

Zuhal Kalaycıoğlu, yarışmanın önceki programında kendisi hakkında "yakamızdan düşsünler" ifadesi kullanan Acun Ilıcalı'ya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kalaycıoğlu, "Siz yarışmacınıza sahip çıkmadınız. Gücünüzü kullanıp, beni ve kızımı reyting malzemesi yaptınız. Sizin de kızınız var. Allah'ın adaletine havale ettim sizi" dedi.

Acun Ilıcalı, Petekkaya'ya Survivor'dan cevap verdi, detayı kimse fark etmedi: Bizde dizi yapan adam bana küfrediyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ILICALI'DAN PROGRAMDA YANIT GELDİ

Acun Ilıcalı, Survivor'daki konseyde Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun kendisine Twitter'dan tepki göstermesi üzerine, "Twitter dediğin konu iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" diyerek, Erkan Petekkaya'ya da göndermede bulundu.

ILICALI'NIN SÖZLERİNİ YORUMLADILAR

Sosyal medyada Ilıcalı'nın sözleri çok konuşuldu. Çok sayıdaki sosyal medya kullanıcısı, Ilıcalı'nın sözlerinde önemli şifreler yattığını ve Erkan Petekkaya'ya "bizde dizi yapan adam" diyerek kendi kanalında dizi yaptığını hatırlattığını ifade etti.

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732