Acun Ilıcalı OPPO'nun Reklam Yüzü Oldu

OPPO, Reno3 Serisi'nin reklam çekimleri için Acun Ilıcalı ile iş birliği yaptı. 'Hayatım Benim Koleksiyonum' başlığını taşıyan reklam kampanyasında, Acun Ilıcalı kızlarıyla birlikte kamera karşına geçerek kendi koleksiyonunu anlatıyor.

Yayın: 12 Temmuz 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.07.2020 14:21:07
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

12 Temmuz 2020, İstanbul – Yeni nesil akıllı telefon modelleriyle Türkiye pazarında büyümeye devam eden OPPO, Reno3 Serisi'nin reklam çekimlerini tamamladı. Acun Ilıcalı, kızlarıyla birlikte ekran karşısına geçtiği reklam kampanyasında 'Hayatım Benim Koleksiyonum' diyerek; kendi hayatından koleksiyon değeri taşıyan anları paylaşırken; yeni OPPO Reno3 Serisi'nin üstün fotoğraf ve video özelliklerinin de altını çiziyor.

 

Reno3 Serisi, şafak vaktindeki ilk güneş ışığından sessiz ve yıldızlı bir geceye kadar gerçek hayattaki güzellikleri kaydetmek konusunda farklı bir deneyim yaşatıyor. Seride yer alan her iki model, devrim niteliğindeki yakınlaştırma performansı ile mobil fotoğrafçılıkta çıtayı yükseltiyor. Tüm bu özellikler, koleksiyon değerinde fotoğraflar çekilmesi için tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732