Açık Hava Sineması Bu Kez Araçsız Gerçekleştirilecek

Gölbaşı Belediye’sinin düzenlediği açık hava sineması bu kez Sahil Park’ta araçsız gerçekleştirilecek. 14 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de gerçekleşecek özel gösterimde kahkahalar ile izlenen “Eltilerin Savaşı” filmi gösterilecek.

Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 14:51:45
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Pandemi süreci ile birlikte vatandaşlarının sosyal yaşamdan uzaklaşmasını engellemek amacı ile düzenlenen açık hava sineması bu kez araç girişi olmadan düzenlenecek.

Minderler üzerinde açık hava sinemasının keyfini sürecek vatandaşlara mısır ve içecek ikramı Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılacak.

Sahil Park’ta düzenlenecek açık hava sineması ile aracı olmayan vatandaşların taleplerini de değerlendirdiklerini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Açık hava sinemamız ilk gösterimimizden bu yana yoğun ilgi görmekte.

Aracı olmayan vatandaşlarımızın da bu etkinlikten mahrum kalmamaları için bu kez Sahil Park’ta özel gösterimimizi gerçekleştireceğiz.

Sosyal mesafeye dikkat etmemiz gereken bu günlerde vatandaşlarımızın kurallar çerçevesinde sosyal hayattan uzak kalmamaları için Belediyemiz ve tüm ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732