5 MİLYON BEDELLİ ERZURUM HORASAN ÇAYIRDÜZÜ BARAJI PROJESİ HAYATA GEÇECEK!

Tarım ve Orman Bakanlığı 4 milyon 500 bin lira bedelli Erzurum Horasan Çayırdüzü Barajı Projesi ile 3 bin 225 hektar alana sulama faydası sağlanacağını açıklamıştı.

Gündem Yayın: 23 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 23.04.2021 01:33:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, doğum yeri ve köyü olan Horasan Çayırdüzü Barajı Projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ” Erzurum Horasan Çayırdüzü Barajı ile ilgili elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Erzurum’a hizmet etmek bölge halkının su ihtiyacını gidermektir. Horasan Çayırdüzü Barajı ile ilgili gerekli görüşmelerimiz hız kazandı. Bakanlık düzeyinde ilgili görüşmeleri yapıyoruz. Bütçe oluşması durumunda yapım için harekete geçilecek olan Çayırdüzü barajı Horasan’ın içme suyunu karşılayacak ve tarım alanın da çiftçinin hayat suyu olacak. Bölgenin iklimi değiştirip iç ve dış turizmine katkı sağlayacağını düşündüğümüz Horasan Çayırdüzü köyü barajının olması için var gücümüzle çalışıyoruz ve ilgili tüm birim ve kuvvetlerden destek alıyoruz. Konuyu ilk fırsatta Cumhurbaşkanımıza ileterek bütçe konusunda destek isteyeceğiz.” dedi.

Kaynak:külliye tv

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732