5 katlı binayı geneleve çeviren fuhuş mafyası liderinin çeteyi villadan yönettiği ortaya çıktı

Ankara'nın merkezinde 5 katlı binayı geneleve çeviren suç örgütü, düzenlenen operasyonla çökertildi. Kazancı yılda 20 milyon TL'yi bulan çetenin kadın elebaşının çeteyi Muğla'daki villadan yönettiği ortaya çıktı.

Asayiş Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2019 18:58:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ankara'da Kızılay Mithatpaşa Caddesi üzerinde Ankara ve Muğla'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla fuhuş çetesi çökertildi.5 katlı binaya yapılan baskında fuhuş yapanlar suçüstü yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde Ankara Emniyeti Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğünce 1 yıllık teknik ve fiziki takibin ardından yakalandı.

YILLIK 20 MİLYON TL KAZANÇ

Mafya lideri ve örgüt elemanlarının onlarca çaresiz genç kadını fuhuş yoluna sürüklediği ve tehdit, şantajla maddi kazanç sağladığı anlaşıldı. Mafyanın fuhuş yoluyla yıllık 20 milyon TL kazanç elde ettiği belirlendi.

Mafya elebaşı Ayten A.'nın cep telefonuna kurdurduğu uygulama sayesinde yaşananları Muğla'dan canlı şekilde takip ettiği ve fuhşa gelenleri denetlediği, adamlarına talimatlar verdiği tespit edildi.

ÇETEYİ VİLLADAN YÖNETİYORMUŞ

Fuhuş yapmak isteyenlerin Ayten A.'nın banka hesabına önce para aktardığı, sonra aktarılan paranın dekontunu alarak fuhuş yuvasına geldikleri, bu yolu bilmeyenlerin de nakit para vererek fuhuş yaptıkları tespit edildi. Ayten A.'nın bu yolla hafta içi hesabına her gün 5 bin TL'ye yakın para, hafta sonu ise 15 bin TL'ye yakın para aktığı ortaya çıkarıldı.

KOTA KOYMUŞ

Çetenin herhangi bir işi ya da mesleği olmayan yaklaşık 30 kadının çaresizliklerinden yararlanarak fuhuş yaptırdıkları tespit edildi. Bu kadınlara insanlık dışı muamelede bulunan fuhuş mafyasının hafta içi günlük 40 kadar erkekle birlikte olma ve hafta sonu da 60 erkekle birlikte olma kotası koyduğu ortaya çıktı. Çetenin çaresiz kadınlara çetele vererek fuhuş rakamlarını kayıt altına aldıkları belirlendi.

Gözaltına alınan mafya üyeleri Ankara Emniyet Müdürlüğünde ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilirken, fuhşa zorlanan kadınlar sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi. Zanlılardan Ayten A. ve T.K. tutuklanırken, M.Y, F.B, Ş.P, S.M. ve G.G. ise elektronik kelepçe takılarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara'da 5 katlı geneleve düzenlenen operasyon polis kamerası ile de kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732