5 Bölgede Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteorolojiden yapılan son dakika açıklamaya göre öğle saatlerinden itibaren 5 bölge olmak üzere 14 kentte gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Gündem Yayın: 25 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 25.09.2020 18:00:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yağmur beklenmeyen yerlerde sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; ülkemiz genelinde parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bilecik, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Amasya, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri öğle saatlerinden itibaren kısa zamanlı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Kentlerin hava durumları ise şöyle:

İSTANBUL: 27°C Parçalı bulutlu

ANKARA: 25°C Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa zamanlı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı.

İZMİR: 29°C Parçalı bulutlu

ANTALYA: 29°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ZONGULDAK: 26°C Parçalı bulutlu

TRABZON: 26°C Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM: 25°C Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa zamanlı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

DİYARBAKIR: 33°C Parçalı ve az bulutlu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732